Organisert trening mulig fra 1. juni!

Hold deg oppdatert om situasjonen på våre sider.

2020-03-12
Mikkel

Oppdatering 29. mai: Fra og med 1. juni åpnes det fra regjeringshold og NIF for all barne- og ungdomsidrett til og med 19 år på grupper inntil 20 personer. Enkelte kontaktidretter vil kreve særskilte smittevernsregler før oppstart. For IL SKADE innebærer dette at flere kan starte opp organisert trening, men det vil fortsatt være restriksjoner på bruk av Lundehallen, garderober vil fortsatt være stengt, og fotballbanene er kun åpne for organisert trening.   

 

Oppdatert 13. mai: Helsemyndighetene og norsk idrett har utarbeidet en ny felles smittevernveileder om hvordan vi på en forsvarlig måte kan ivareta smittevernet og samtidig åpne opp for mer normal idrettsaktivitet også i lagidretter.

Det åpnes også opp for bruk av felles ball, samt for bruk av innendørsanlegg dersom kommunen tillater dette (og for Lundehallen har vi nå en mulighet 1 dag i uken som prioriteres håndballgruppa og ungdomsgruppa). Men som før gjelder at det er opptil hver gruppe, lag og hver trener i IL Skade om organisert trening skal gjenopptas og det presiseres at det er frivillig for medlemmene å delta, at syke ikke kan delta, og at smittvern må ivaretas.  

Se hele smittvern-veilederen HER

 

Oppdatert 8. mai: Breddeidretten kan nå starte en gradvis gjenåpning så lenge én meter avstand og smittevern forøvrig overholdes. Også idrettshaller kan åpne dørene for idrettsaktivitet, men her er det Nome kommune som bestemmer når dørene åpnes i Lundehallen. I tillegg vil det være opp til hver særgruppe og trenere i IL SKADE hvordan organisert trening åpner opp fremover da all vår aktivitet er tuftet på frivillighet. Så hold kontakt med leder eller trenere i din særgruppe for informasjon. Fotballbanene er fortsatt kun er åpne for organisert trening 

 

Oppdatert 30. april: Det er nå gitt adgang til at trenere i IL SKADE kan iverksette organiserte, frivillige treninger (utendørs) innenfor de retningslinjer om smittevern som er gjeldende fra FHI og kommuneoverlegen. Dette er ikke noe vi kan pålegge trenerene (alle som er ulønnet frivillige), så det er frivillig om trenerene ønsker å iverksette slik trening. Ta derfor kontakt med din trener/lagleder for å høre hva som gjelder ditt lag / din idrett. Forøvrig gjelder tidligere informasjon om møter, arrangement, stengt klubbhus/garderobe. Banene er videre fortsatt stengt for all uorganisert trening.

 

Oppdatert 23. april: Fotballbanene er fortsatt stengt, det samme gjelder trening . Dette er også i samsvar med Nome Idrettsråd. Vi vurderer foreløpende mulighet for gradvis gjenåpning, men noe tidspunkt kan vi dessverre ikke gi nå.

 

Oppdatert 1. april: Fotballbanene er fortsatt stengt inntil videre. FHI/NFF åpner for å gi adgang til trening i mindre grupper med god avstand, MEN i samråd med kretsen avventer vi tydeligere retningslinjer.

 

Oppdatert 24. mars: Regjeringen har i dag bestemt å viderefører alle koronatiltakene til over påske, inkludert idretten. Samtidig ber de folk holde to meters avstand innendørs, og ikke være sammen med mer enn fem personer utendørs.

Alle idrettsarangement og all organisert idrett uansett gren skal fortsatt være forbudt. Utendørs baner i Lunde skal anses som stengt for all trening, aktivitet og kamp; organisert og uorganisert! Lundehallen er stengt. 

 

Oppdatert 22. mars: All organisert trening og kamp er fortsatt forbudt. Dette betyr også at fotballbanene er strengt inntil videre. Man må gjerne gjøre egentrening hjemme eller i nærområdet, men helst alene eller kun med noen få faste, og med god avstand og smittevern. 

 

12. mars kl. 10:00 IL SKADE innstiller på eget intiativ all organisert treningsaktivitet i alle særgrupper inntil videre! Dette er "føre-var" og vi har INGEN melding om at noen av våre medlemmer er Corona-syke. Men vi tar vårt ansvar for å begrense spredningen for å beskytte de eldre og mennesker med nedsatt immunforsvar.

 

Husk at alle kan holde seg i form med ulik egentrening så lenge dere er friske

Vi følger ellers retningslinjene fra kommuneoverlegen tett. Følg med på sidene til Nome kommune https://www.nome.kommune.no/ om situasjonen generelt 

Forøvrig forutsetter vi at alle vektlegger god hoste- og håndhygiene, ikke møter på trening syk (eller om de har hatt nærkontakt med syke) og at alle gode og sunne forholdsregler tas. Vi oppdaterer informasjonen så snart vi har ny informasjon.

 

Bilde: NFF

 

Kalender

Juli
MTOTFLS
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Aktiviteter

29.08.2020
Lunde Triathlon

09:00 - 17:00

Lunde sluse