Status trening og kamp under Covid-19!

Hold deg oppdatert om situasjonen her på våre sider.

2020-03-12
Mikkel

Oppdatering 13. august: 48-timers regel utgår, og unge under 20 år kan drive med flere idrettsaktiviteter parallelt innen 48 timer og delta i flere grupper per uke, gitt at kontaktsporing er mulig dersom det blir aktuelt.   

 

Oppdatering 10. august: Gjenåpning av kamper og konkurranser for kontaktidretter for breddeutøvere over 20 år foreløpig settes på vent og vil ikke bli gjenåpnet 1. september. Også kontakttrening for voksne (20 år og eldre) er ikke lov. For barne- og ungdomsidretten gjelder fortsatt smittevern-tiltak, samt registreringsplikt av deltakere og tilskuere ved trening, kamper og arrangement/møter.

 

Oppdatering 30. juli: Barne- og ungdomsidretten gjenåpner fra 1. august inkl. unntak fra 1-metersregelen. Denne beslutningen innebærer at det igjen åpnes for kamper og andre konkurransesituasjoner for barne- og ungdomsidretten opp til og med 19 år, innenfor de respektive idrettskretsenes grenser. 

 

Oppdatering 8. juli: Mulig å bruke fotballbanene og IL SKADE's andre uteanlegg i Lunde i sommer til uorganisert aktivitet

 

Oppdatert 20. mars: Første hele uke har gått siden all organisert idrett og trening opphørte pga. virussituasjonen. Det er trist uten aktivitet i Lundehallen og på Kåsa, og på våre andre idrettsarenaer, men det er dessverre nødvendig en stund til. Disse anleggene er å anse som stengt, selv om ikke alle er fysisk lukket.

FHI ber oss alle om å delta i denne dugnaden mot Corona-viruset og at vi begrenser antall personer vi har kontakt med til noen få. Akkurat nå er organisert idrett relativt sett uviktig, men kommer kanskje til å bli enda viktigere enn før når dette er over. 

Inntil da følger vi rådene fra FHI og kommuneoverlege, inkl. at vi passer på hverandre, unngår stigmatisering og utestenging. 

 

Oppdatert 12. mars kl. 13: Etter at IL SKADE på eget intiativ innstillte all treningsaktivitet i morges, ser vi nå at også særforbundene stopper alle breddeaktiviteter fra og med i dag og ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger, kampaktivitet samt kurs- og møtevirksomhet.

12/3: Kl. 10: IL SKADE innstiller på eget intiativ all organisert treningsaktivitet i alle særgrupper inntil videre! Dette er "føre-var" og vi har INGEN melding om at noen av våre medlemmer er Corona-syke. Men vi tar vårt ansvar for å begrense spredningen for å beskytte de eldre og mennesker med nedsatt immunforsvar. Husk at alle kan holde seg i form med ulik egentrening så lenge dere er friske.

Spørsmål kan rettes leder *)

Forøvrig følger vi retningslinjene fra kommuneoverlegen tett. Følg med på sidene til Nome kommune om situasjonen generelt og her om treningssituasjonen spesielt. Forøvrig forutsetter vi at alle vektlegger god hoste- og håndhygiene, ikke møter på trening syk (eller om de har hatt nærkontakt med syke) og at alle gode og sunne forholdsregler tas. 

 

Kalender

September
MTOTFLS
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234