Organiser din aktivitet i SKADE

Les om fordelene med å være en del av et fleridrettslag

2020-01-19

Går du svanger med planer om å starte opp en ny idrett eller aktivitet i Lunde eller omegn? Vi håper da du tar deg tid til å lese følgende om hva vi kan tilby deg dersom du organiserer aktiviteten som en del av fleridrettslaget Skade.

Idrettslaget Skade er organisert som et fleridrettslag med totalt 8 undergrupper eller særidretter; Håndball, Fotball, Alpint, Langrenn, Sykkel, Orientering, Friidrett og Triatlon.

Vi er allerede medlem i Norges Idrettsforbund (NIF), Norges Cykleforbund (NCF), Norges Håndballforbund (NHF), Norges Fotballforbund (NFF), Norges Friidrettsforbund (NFIF), Norges Triatlonforbund (NTF), Norges Skiforbund (NSF) og Norges Orienteringsforbund (NOF), med de plikter, men ikke minst rettigheter og fordeler dette gir oss som klubb og som medlemmer.

Så blir du en del av IL SKADE har vi allerede det formelle på plass, inklusive lovnorm, elektronisk medlemsregister, velfungerende styrer, forsikringer, kursing, hjemmesider, regnskapsfører, med mer, slik at kravene til drift av nettopp din aktivitet blir enklere og du unngår de formalia krav som kreves for å opprette og drifte et eget idrettslag.

I Skade stiller oss svært positive dersom noen vurderer å flytte eksisterende aktiviteter inn i laget, skape aktivitet i grupper som har ligget i "dvale" eller starte nye idretter eller aktiviteter innen idrettslaget. Ikke minst gjelder dette innenfor paraidrett, allidrett, stisykling, nye ballidretter, bandy/hockey, skateboard, m.fl., men også innenfor nye og mer utradisjonelle grener som f.eks. E-sport.

Foruten fordelene over kan vi også lokke med klubbhus til møter og treff, garderobeanlegg, idrettsanlegg, arrangementstøtte, egne sider på våre hjemmesider, med mer. Sammen står vi også sterkere med tanke på å utvikle nye anlegg for fremtidens generasjoner.

Velkommen til IL SKADE!