Organiser din aktivitet i IL SKADE

Les om fordelene med å være en del av et lokalt fleridrettslag

2020-01-19

Går du svanger med planer om å starte opp en ny idrett, paraidrett eller fysisk aktivitet i Lunde eller omegn? Vi håper da du tar deg tid til å lese følgende om hva vi kan tilby deg dersom du organiserer aktiviteten som en del av IL Skade.

Idrettslaget Skade er organisert som et fleridrettslag med totalt 8 undergrupper eller særidretter; Håndball, Fotball, Alpint, Langrenn, Sykkel, Orientering, Friidrett og Triatlon. Vi kan bli flere!

Vi er allerede medlem i Norges Idrettsforbund (NIF), Norges Cykleforbund (NCF), Norges Håndballforbund (NHF), Norges Fotballforbund (NFF), Norges Friidrettsforbund (NFIF), Norges Triatlonforbund (NTF), Norges Skiforbund (NSF) og Norges Orienteringsforbund (NOF), med de plikter, men ikke minst rettigheter og fordeler dette gir oss som klubb og som medlemmer. Og vi er åpen for å organisere oss i andre særforbund ved behov (det finnes rundt 50 å velge blant...).

Så om du legger din aktivitet inn under IL SKADE har vi allerede det formelle på plass, inklusive lovnorm, elektronisk medlemsregister, velfungerende styrer, forsikringer, kursing, hjemmesider, regnskapsfører, med mer. Slik blir kravene til drift av nettopp din aktivitet enklere å imøtekomme og du unngår mye av den formelle saksgangen som kreves for å opprette og drifte et eget idrettslag.

I IL Skade stiller vi oss svært positive dersom noen vurderer å flytte eksisterende aktiviteter inn i laget, skape aktivitet i grupper som har ligget i "dvale" eller starte nye idretter eller aktiviteter innen idrettslaget. Ikke minst gjelder dette innenfor paraidrett, allidrett, kampsport, mosjonsgrupper, sykling, nye ballidretter, bandy/hockey, skateboard, m.fl., men også innenfor nye og mer utradisjonelle grener som f.eks. E-sport.

Foruten fordelene over kan vi også lokke med klubbhus til møter og treff, garderobeanlegg, idrettsanlegg, arrangementstøtte, egne sider på våre hjemmesider, med mer. Sammen står vi også sterkere med tanke på å utvikle nye anlegg for fremtidens generasjoner.

Sist, men ikke minst; Vi har avsatt en del mildler til etablering av nye tilbud, så muligheten for en "flying start" er stor!

Velkommen til oss IL SKADE!