Organisert trening og arrangement fortsatt forbudt pga. Covid-19!

Hold deg oppdatert om situasjonen på våre sider.

2020-03-12
Mikkel

Oppdatert 1. april: Fotballbanene er fortsatt stengt inntil videre. FHI/NFF åpner for å git adgang til trening i mindre grupper med god avstand, MEN i samråd med kretsen avventer vi tydeligere retningslinjer.

 

Oppdatert 24. mars: Regjeringen har i dag bestemt å viderefører alle koronatiltakene til over påske, inkludert idretten. Samtidig ber de folk holde to meters avstand innendørs, og ikke være sammen med mer enn fem personer utendørs.

Alle idrettsarangement og all organisert idrett uansett gren skal fortsatt være forbudt. Utendørs baner i Lunde skal anses som stengt for all trening, aktivitet og kamp; organisert og uorganisert! Lundehallen er stengt. 

 

Oppdatert 22. mars: All organisert trening og kamp er fortsatt forbudt. Dette betyr også at fotballbanene er strengt inntil videre. Man må gjerne gjøre egentrening hjemme eller i nærområdet, men helst alene eller kun med noen få faste, og med god avstand og smittevern. 

 

12. mars kl. 10:00 IL SKADE innstiller på eget intiativ all organisert treningsaktivitet i alle særgrupper inntil videre! Dette er "føre-var" og vi har INGEN melding om at noen av våre medlemmer er Corona-syke. Men vi tar vårt ansvar for å begrense spredningen for å beskytte de eldre og mennesker med nedsatt immunforsvar.

 

Husk at alle kan holde seg i form med ulik egentrening så lenge dere er friske

Vi følger ellers retningslinjene fra kommuneoverlegen tett. Følg med på sidene til Nome kommune https://www.nome.kommune.no/ om situasjonen generelt 

Forøvrig forutsetter vi at alle vektlegger god hoste- og håndhygiene, ikke møter på trening syk (eller om de har hatt nærkontakt med syke) og at alle gode og sunne forholdsregler tas. Vi oppdaterer informasjonen så snart vi har ny informasjon.

 

Bilde: NFF

 

Kalender

April
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123